Stefanie heeft al meer dan 9 jaar ervaring met photoshoots, bruiloften, magazines enz, ... Ze werkt dagdagelijks met modellen, bekende BV's en alledaagse vrouwen. Haar vermogen om de perfecte wenkbrauwen voor elk gezicht te creëren heeft haar gedreven om zich te verdiepen in semi-permanente make-up genaamd “microblading & Micropigmentatie”.

Ze is bekend om haar warme, down- to-earth aanpak en om haar klanten zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen.
Of het nu gaat om make-up lessen, applicaties , wenkbrauwen of lash extensions, Stefanie en haar team kunnen het allemaal.

Ik begon mijn "love affair "tijdens mijn carrière als make-up artist. Een make-up artist worden was altijd mijn droom, en toen ik die droom uitvoerde vond ik wenkbrauwen zo boeiend, ik werd helemaal verliefd.

Het gaf me de impuls om elke nieuwe stijl uit te proberen, elke nieuwe manier om wenkbrauwen te shapen hoe ze moeten zijn.
Via deze weg wilde ik de ogen van iedere vrouw doen stralen. Dus ben ik mij ook gaan verdiepen in lash extentions.
Ik merkte dat ik zo de perfecte wenkbrauwen en ogen kon creëren voor iedere vrouw!

Mijn passie voor make-up is wat mij elke dag drijft. Ik wil vrouwen zich beter doen voelen over zichzelf. Elke vrouw die bij ons is geweest gaat stralend terug buiten. Ben jij de volgende?

Team Brows & Beyond

Stefanie

Principal Artist Stefanie

Stefanie Grootaers heeft al 10 jaar ervaring in de cosmetische sector en heeft zich 7 jaar geleden verdiept in het perfectioneren en shapen van wenkbrauwen. Drie jaar lang heeft ze zich verder ontwikkeld in haar “kleine kamertje”. Jaren van hard werken leverden een prachtig resultaat op, haar eigen grote zaak: Brows & Beyond. Stefanie wil elke vrouw doen stralen! Dit is haar passie en de drive waar ze elke dag mee opstaat.

Shauni

Make-up artist and junior stylist Shauni

Shauni is de creativiteit zelve, elke make-up is voor haar een groot project die ze tot in de puntjes afwerkt met oog voor detail! Haar sprankelende persoonlijkheid maakt elke sessie weer top! Haar motto is “Glitter & Unicorns“

Maak nu een afspraak online