Medische tatoeage is ideaal voor:

  • Het camoufleren van postoperatieve littekens
  • Reconstructie van de areola
  • Hypopigmentatie of plaatsen op de huid die abnormaal lichter zijn zoals bij vitiligo
  • Littekens veroorzaakt door ongelukken en dergelijke

 

We starten altijd met een consultatie. Deze zijn verplicht voor elke eerste medische tatoeageprocedure, omdat elk litteken anders is. We moeten rekening houden met de plaats van het litteken, de grootte, vorm, kleur, uiterlijk, diepte, enz. Sommige littekens hebben slechts 1 behandeling nodig, terwijl andere littekens meerdere behandelingen nodig hebben. Tijdens uw consultatie zullen we uw huidtype, aard en conditie van het te behandelen gebied bekijken. Net zoals uw medische achtergrond, levenstijl en doelen. Zodanig dat we het eindresultaat van de procedure kunnen bepalen.

We zullen dan de verschillende beschikbare behandelingsmethoden bespreken, samen met de voor- en nadelen van iedere behandelingsmethode die op u van toepassing kan zijn. Daarnaast halen we de eventuele voorbereiding aan die u moet doen om uw resultaten te maximaliseren.

Aarzel ons niet om ons te contacteren via de contact knop, om u consult in te plannen!

Bachelorette

Vier je vrijgezelle feest bij BB!

 

 

 

Bachelorettes

Did your best friend say yes to the dress ? Wil je een toekomstige bride to be verassen met een leuke bachelorette ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende formules opgemaakt om er samen met je beste vriendinnen een leuke dag van te maken.

Make-up workshop Formule (4U)

Heb je al vanalles gepland maar zoek je nog een leuke aanvulling kom dan bij ons een leuke workshop volgen. Wij vertellen jou the do’s and dont’s zodat jullie op de dag zelf kunnen stralen. Heb je nog geen make-up artist gevonden ? Kijk dan ook snel even bij onze bruidspakketen.

Wat kan je verwachten van deze workshop ?

• Een professionele make-up workshop
• Genieten van een hapje en een drankje
• Leuke fotoshoot achteraf

Prijs op aanvraag

Cocktail o’clock (8u) @s.koujili

Dit is een workshop in combinatie met onze eerste formule. Eerst volg je een professionele make-up workshop. En dan leer je de lekkerste cocktails maken. Voor degene die niet drinken laat ons zeker iets weten. Zo kunnen we onze expert ook aan de slag laten gaan met lekkere mocktails

Wat kan je verwachten?

– Een professionele make-up workshop
– Een cocktail workshop gegeven door een expert in het vak
– Leuke fotoshoot achteraf

Prijs op aanvraag

Dried flowercrown (8u) @festoentje

Zijn jullie graag creatief bezig ? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert eerst jezelf opmaken tijdens een leuke workshop. Daarna mag je aan de slag gaan als Crea Bea. Tijdens de volgende workshop leer je een leuke flower crown maken met droogbloemen die je dan kan gebruiken op de dag zelf.
Zo kan je voor de bruid en bruidsmeisjes een leuke en gepersonaliseerde accesoire maken. Hebben jullie een specifiek kleurenthema ? Laat dit dan zeker optijd weten ! Zo kunnen wij voor jullie de juiste bloemen bestellen.

Wat kan je verwachten ?

• Een professionele make-up workshop
• Genieten van een hapje en een drankje
• Een workshop gegeven door een expert in het vak
• Een gepersonaliseerde accesoire die je zelf in elkaar hebt geknutseld
• Leuke foto shoot achter af

Prijs op aanvraag

Lees verder

Maak nu een afspraak online