Vier je vrijgezelle feest bij BB!

 

 

 

Bachelorettes

Did your best friend say yes to the dress ? Wil je een toekomstige bride to be verassen met een leuke bachelorette ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben verschillende formules opgemaakt om er samen met je beste vriendinnen een leuke dag van te maken.

Make-up workshop Formule (4U)

Heb je al vanalles gepland maar zoek je nog een leuke aanvulling kom dan bij ons een leuke workshop volgen. Wij vertellen jou the do’s and dont’s zodat jullie op de dag zelf kunnen stralen. Heb je nog geen make-up artist gevonden ? Kijk dan ook snel even bij onze bruidspakketen.

Wat kan je verwachten van deze workshop ?

• Een professionele make-up workshop
• Genieten van een hapje en een drankje
• Leuke fotoshoot achteraf

Prijs op aanvraag

Cocktail o’clock (8u) @s.koujili

Dit is een workshop in combinatie met onze eerste formule. Eerst volg je een professionele make-up workshop. En dan leer je de lekkerste cocktails maken. Voor degene die niet drinken laat ons zeker iets weten. Zo kunnen we onze expert ook aan de slag laten gaan met lekkere mocktails

Wat kan je verwachten?

– Een professionele make-up workshop
– Een cocktail workshop gegeven door een expert in het vak
– Leuke fotoshoot achteraf

Prijs op aanvraag

Dried flowercrown (8u) @festoentje

Zijn jullie graag creatief bezig ? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert eerst jezelf opmaken tijdens een leuke workshop. Daarna mag je aan de slag gaan als Crea Bea. Tijdens de volgende workshop leer je een leuke flower crown maken met droogbloemen die je dan kan gebruiken op de dag zelf.
Zo kan je voor de bruid en bruidsmeisjes een leuke en gepersonaliseerde accesoire maken. Hebben jullie een specifiek kleurenthema ? Laat dit dan zeker optijd weten ! Zo kunnen wij voor jullie de juiste bloemen bestellen.

Wat kan je verwachten ?

• Een professionele make-up workshop
• Genieten van een hapje en een drankje
• Een workshop gegeven door een expert in het vak
• Een gepersonaliseerde accesoire die je zelf in elkaar hebt geknutseld
• Leuke foto shoot achter af

Prijs op aanvraag

Maak nu een afspraak online